مدیران جدید سیمان لامرد منصوب شدند


blog



 

مدیرعامل سیمان لامرد: هدف از تغییرات، حفظ شرایط مناسب و مطلوب تولید با توجه به مشکلات موجود این صنعت است.

در نشست معارفه مدیران جدید شرکت سیمان لامرد که با حضور مسئولان واحدهای این مجموعه بزرگ صنعتی برگزار شد، ابراهیم غلام زاده مدیرعامل سیمان لامرد گفت: کارخانه های سیمان شرایط بسیار سخت و طاقت فرسایی را تجربه می کنند و هر روز شاهد افزایش فشارها ، موانع تولید و نه تسهیل آن هستیم .

وی با اشاره به بحران ناترازی انرژی افزود: در طول سال و بویژه در تابستان و آغاز فصل سرما محدودیت های مصرف انرژی، تولید سیمان را به شدت کاهش داده که این موضوع زمینه بروز مشکلات عدیده ای در روند فعالیت کارخانه ها از جمله کاهش فروش و عدم تامین نقدینگی مورد نیاز شده تا کارخانه ها نتوانند براحتی پاسخگوی تعهدات شان در برابر کارگران و هزینه های بالای تامین اجتماعی، گاز ، برق و مالیات باشند.

این تولید کننده سیمان تاکید کرد: وقتی تولید کاهش می یابد ، محصول در بازار کم یا نایاب می شود و موجب افزایش قیمت و ایجاد بازار سیاه می گردد که نارضایتی مردم و مشتریان را درپی دارد.

مدیرعامل سیمان لامرد مشکلات دیگر بوجود آمده ناشی از کاهش تولید را از دست دادن مشتریان داخلی و بازارهای خارجی دانست که برای بدست آوردن آنها زمان و هزینه های زیادی صرف شده است.

غلام زاده گفت: ما هنوز درگیر مشکلات ، هزینه ها و خسارت هایی بالای ناشی از قطعی های مکرر برق هستیم و برای جبران این خسارت ها، پیگیری ها و نامه نگاری هایی شده که تاکنون نتیجه ای در برنداشته است.

وی افزود: با این شرایط بحرانی که در تابستان پشت سرگذاشتیم، در آغاز فصل پاییز با اخطار کاهش میزان مصرف یا قطعی گاز نیز روبرو شده ایم که ادامه حیات و چرخه تولید را برایمان دشوار کرده است. مدیرعامل سیمان لامرد با اشاره به قوانین و شرایط تامین سوخت مازوت در فصل سرما بیان داشت: مسائل مربوط به تامین مازوت در زمستان، با توجه به هزینه های بالای تهیه این سوخت، هزینه های حمل و نقل و آلودگی های محیط زیستی که ایجاد می کند، نمی تواند اتفاق خوبی برای تولید کنندگان سیمان باشد.

ابراهیم غلام زاده به مضرات استفاده از سوخت مازوت اشاره کرد و گفت: سیستم برخی از کارخانه ها از جمله سیمان لامرد برای مصرف سوخت گاز تعریف شده است و استفاده از مازوت دراین سیستم ها منجر به وارد شدن خسارات فراوان به خط تولید و خرابی قطعات می شود و تعمیرات نیز هزینه های گزافی را برای مجموعه به بار می آورد.

وی همچنین به جایگاه منابع انسانی به عنوان سرمایه های اصلی هر مجموعه صنعتی اشاره کرد و گفت: نیروی انسانی کارآزموده به عنوان سرمایه اصلی و آینده هر مجموعه صنعتی به شمار می آیند و باید با تغییر و تحولات هدفمند همراه با دانش افزایی، متناسب با شرایط متغیر و ناپایدار صنعت و اقتصاد کشور این بخش را تقویت کرد. مدیرعامل سیمان لامرد هدف از تغییرات مدیریتی را حفظ شرایط مناسب و مطلوب تولید با توجه به مشکلات موجود دانست و افزود: شرایط فعالیت به گونه ای است که نمی توان برنامه مشخص وآینده ای مدون را پیش بینی کرد و به همین علت باید مسئولیت های جدید تعریف کنیم تا بتوانیم ضمن حفظ شرایط تولید، اثر مشکلات را نیز کاهش دهیم.

در پایان این نشست با حکم ابراهیم غلام زاده مدیرعامل سیمان لامرد، مهندس عبدالحسین نانی از مدیران مجرب و باتجربه سیمان فارس و کشور به سمت معاونت راهبردی و بهره وری مدیرعامل سیمان لامرد و همچنین مهندس مهراب احمدی از متخصصین حوزه سیمان به سمت معاون تولید مدیر کارخانه سیمان لامرد منصوب شدند.